Isken
De Echte Bakker

Overige specialiteiten

Duivekater

Duivekater

De Duivekaters zijn wel de toppers van het bedrijf. Deze zijn al sinds heugenis bekend binnen het bedrijf. Ze worden vervaardigd volgens oud Hollands recept en rond de feestdagen komen klanten vanuit de verre omstreken ze halen om een feestdagen compleet te makenDe duivekaters zijn er in drie maten. De klenste en de middel worden het hele jaar geproduceerd en verkocht. De grote alleen op bestelling of rondom de pasen en de kerst..

Jordanees, Rooie  Sien en Damrakker

Jordanees, Rooie Sien en Damrakker

Amsterdam, 7 januari 2010 – Vanmiddag overhandigden 14 Amsterdamse ambachtelijke bakkers een nieuw meergranenbrood aan Burgemeester Van der Laan: Typisch Amsterdam. Zij boden hem en zijn collega’s een Typisch Amsterdamse lunch aan. Typisch Amsterdam is er in drie variaties en vanaf vandaag te koop bij 14 ambachtelijke bakkerijen. De broden dragen tot de verbeelding sprekende namen: de Jordanees, de Damrakker en Rooie Sien. Het zijn stuk voor stuk eigenwijze broden met een goudeerlijk karakter, eigenlijk net als de Amsterdammers zelf.

De Typisch Amsterdam broden zijn te herkennen aan de drie Andreaskruisen van het Amsterdamse stadswapen.
De Damrakker is een extra donker meergranenbrood, de Jordanees is een donker meergranenbrood met suiker,sesamzaad, walnoten en rozijnen. En Rooie Sien is een rood bruin meergranenbrood met extra pompoen- en zonnebloempitten.  
Procorn Vezelvit

Procorn Vezelvit

Prokorn Vezelvit bevat 40% meer vezels, dan donkervolkoren en 40% minder zout dan donkervolkoren.
Prokorn Vezelvit wordt aanbevolen door WEIGHT WATCHERS!
Spelt

Spelt

In onze bakkerij maken we gebruik van een 100% Spelt mix. Spelt is een oertarwe waarbij geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Mensen met een tarwe allergie reagern soms niet op de spelt. Dit geldt overigens niet voor mensen met een gluten allergie. Die mogen dit brood ook niet.

Zuurdesem

Zuurdesem

Zuurdesemcultuur komt in de plaats voor gist, tijdens de bereiding van het brood.

Isken, De Echte Bakker (in deze winkel worden geen Echte Bakkers E-bonnen verzilverd)

Zonneplein 1-3
1033 EJ Amsterdam
0206315214

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten