Isken
De Echte Bakker

Taart & gebak

In onze banketbakkerij wordt op een nog ambachtelijke wijze een grote verscheidenheid aan banketproducten vervaardigd. In overleg wordt gekeken of iemand zijn wens naar haalbaarheid en eetbaarheid kan worden uitgevoerd. Taarten groot, of juist klein, rond of vierkant diverse afmetingen en smaken zijn voor ons geen probleem. Evenals de seizoenstaarten.
 

Foto of Logo
Wij kunnen een leuke foto of logo op taarten, gebak of petit-fours plaatsen. De foto wordt met behulp van eetbare inkt op een ouwel geprint. De kleuren kunnen alleen iets afwijken, doordat het met eetbare inkt wordt uitgeprint, maar dat is minimaal. De grootte en het formaat van de foto kan maximaal een A4 formaat zijn en is natuurlijk afhankelijk van het assortiment waarop deze moet worden geplaatst. Deze logo's zijn ook interressant voor b.v bedrijven. Wat bij ons erg goed loopt zijn de cake-petitfours met logo. Een leuk klein gebakje met iets persoonlijks toegevoegd.
 

Amerikaanse taarten
In onze winkels liggen boeken waarin leuke amerikaanse taarten zitten. We kunnen, wanneer de taart te groot is, maar u toch het setje wilt hebben deze ook plaatsen op een ander formaat taart. Het formaat van de taart en de prijs van het setje wordt dan met u overlegd.
 

Bruidstaarten
Dan is het de mooiste dag van u leven en wat hoort daarbij? Een bruidstaart naar eigen wens en idee. Onze banketbakkers overleggen met u hoe zij de taart het beste en mooiste voor u kunnen maken. In de winkels hebben wij ook foto's van bruidstaarten, maar u kunt natuurlijk ook u eigen idee meebrengen. Voor de receptie kunnen wij uiteraard ook u gebakjes of petit fours leveren.
 

Sarah of Abraham
Leuk om te geven of te krijgen. Een Sarah of Abraham op basis van een slagroomtaart. Of een speculaaspop gevuld met amandelspijs of zelfs van Speltbrood! Bij de pop zit een leuke tekst over de 50e verjaardag!
 

10 Meter taart
Onze banketbakkers zijn in staat om bv een 10 meter taart te ontwerpen ( Voor Basisschool De Nieuwe Wereld ontworpen bij hun 10 jarig bestaan) of voor bv 100 personen. Alles is mogelijk in overleg.
 

Voor meer informatie en prijzen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Isken, De Echte Bakker

Zonneplein 1-3
1033 EJ Amsterdam
0206315214
maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten